Sofa og møbler

Renapur skinnbalsam bevarer skinnet mykt – ta vare på din sofa og dine skinnmøbler!

Renapur skinnbalsam er laget av bivoks og planteoljer. Bivoksen impregnerer skinnet mens planteoljene trekker fram fargestoffer, pleier og behandler.

Du kan trygt bruke Renapur skinnbalsam på alle typer møbeler av glatt skinn og lær. Siden Renapur skinnbalsam er laget av naturens planeoljer og bivoks, kan du være trygg på at sofaen og skinnmøblene dine får riktig pleie. Ved å bruke Renapur skinnbalsam som møbelpleie, sørger du for at skinnet holder seg mykt med den opprinnelige fargeglansen og at du forlenger levetiden på møblene dine.

Skal man sette inn en skinnsofa med Renapur skinnbalsam må man først vaske den godt, det samme gjelder om man skal bruke den på skinnjakker eller sko som er veldig skittene. Vask derfor først i svakt grønnsåpe vann. Da trekker man ut det som er av fettstoff i skinnet. Så er det viktig at man tilfører fettstoffer igjen ved å bruke Renapur skinnbalsam. Da tar man på et tynt lag med svamp. Man gnir det inn i sofaen eller jakka, og deretter tørker det godt av med en tørr klut. Det er viktig at man tørke alt av, slik at det ikke setter merker når man skal bruke sofaen eller jakka etterpå. Når man har brukt Renapur skinnbalsam, så kan man se at dersom man søler noe på skinnet etterpå – så vil man se at det preller rett av.

Husk! En sofa bør settes inn minst to ganger i året med renapur skinnbalsam.

Det er mange som kontakter oss etter å ha kjøpt Renapur skinnbalsam på en av våre mange stands rundt om kring i landet, og ønsker seg Renapur skinnbalsam for å behandle møblene sine. Vi ønsker både gamle og nye kunder velkommen til vår nettbutikk. Nå er du er bare noen få tastetrykk fra å få Renapur skinnbalsam rett hjem til deg.

 • Renapur skinnbalsam 200 ml

  Renapur skinnbalsam 200 ml

  REN001

  kr 149,00

  Kjøp

 • POL Metallpolish 150 ml

  POL Metallpolish 150 ml

  REN002

  kr 169,00

  Kjøp

  Nyhet!

 • RenaClean universalstein 1kg

  RenaClean universalstein 1kg

  REN003

  kr 249,00

  Kjøp

  Nyhet!

Lukk